Naslovna » Izlasci » Film » „Univerzitet za monstrume“ u bioskopima
Univerzitet za monstrume

„Univerzitet za monstrume“ u bioskopima

Najnoviji animirani film „Univerzitet za monstrume“ (Monsters University) na repertoarima je beogradskih bioskopa. Film može da se pogleda i u 3D tehnici.

Još otkad je Majk Vazovski (glas Bilija Kristala) bio mali monstrum, sanjao je o tome da postane strašitelj, i vrlo dobro zna da najbolji strašitelji dolaze sa Univerziteta za monstrume. Ali, već od prvog semestra na ovom univerzitetu Majkovi planovi će se poremetiti jer će ukrstiti puteve sa velikom „facom“ Džejmsom P. Salivanom, Salijem (glas Džona Gudmana), rođenim strašiteljem.

Zbog njihovog preteranog takmičarskog duha, obojica će biti izbačeni sa elitnog programa za strašitelje. Ono što je još gore, shvatiće da će morati da rade zajedno, uz čitav dijapazon čudnih i neprilagođenih monstruma, kako bi popravili ovu situaciju.

U filmu se čuju glasovi i Stiva Bušemija, Helen Miren i Alfreda Moline.

Taramount film organizuje Izbor za najslađeg monstruma u nedelju, 23. juna od 16.00 do 18.00, na Naxi plaži, ispred Ušće SC. Pozvani su svi zainteresovani dečaci i devojčice od šest do 13 godina, da se prijave preko mejl adrese monstrumi@taramountfilm.com u periodu do 21. juna do 16.
Prijava treba da sadrži ime i prezime, godinu rođenja i broj telefona. Za učešće u izboru potrebno je da se dođe maskiran u omiljenog monstruma, da se dokaže u veštini „najurlika“ i da se pokaže spretnost u igranju „vrućih stolica“.

Nagrade su jakna, igračke, knjiga i druge sitnice, a svi učesnici dobiće po dve karte za projekciju filma „Univerzitet za monstrume“, 23. juna u bioskopu Kolosej. (danubeogradu.rs)

loading...