Naslovna » Turizam » Upoznajte Beograd sa Bajagom

Upoznajte Beograd sa Bajagom

Bajaga i Instruktori povodom velikog koncerta 22. juna na Donjem gradu Kalemegdana pozivaju svoje fanove i ljubitelje muzike na jedinstveni obilazak Beograda, uz specijalni dodatak – druženje sa Momčilom Bajagićem!

U sredu, 12. juna od 12.00, najsrećniji učesnici nagradne igre će imati neponovljivu priliku da autobusom Turističke organizacije Beograda uz pomoć stručnog vodiča – rok poslanika Pece Popovića koji je najzaslužniji što je bend dobio ime Bajaga i Instruktori (pozitivne geografije) – obiđu brojne ulice, trgove, mesta i znamenitosti Beograda, koja se pominju i ovekovečena su u pesmama Momčila Bajagića.

Na jednoj od lokacija ovog putovanja karavan će dočekati Bajaga, a „putnici“ će imati priliku da se popričaju sa njim, fotografišu se i dobiju autogram.

Ukoliko želite da vidite gde se „Dunav sastao sa Savom“, i gde to „šina savije“ ili vidite ulicu gde su „čuda moguća“, potrebno je da odgovor na pitanje – Kako se zove pesma u kojoj se pominje Brdo za razmišljanje? – pošaljete na info@longplay.rs do utorka, 11. juna u 12.00. Uz tačan odgovor potrebno je navesti ime i prezime i broj lične karte. (danubeogradu.rs)

loading...