Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Antico fest u Delta City-ju, od 19. do 21. jula

Antico fest u Delta City-ju, od 19. do 21. jula

Ukoliko ste kolekcionar i volite umetničke komade starog nakita i nameštaja ili samo želite da pogledate ponudu više od 30 odabranih izlagača umetnina, posetite četvrti Antico fest, koji će biti održan od 19. do 21. jula, u atrijumu šoping-mola Delta City.

Neki eksponati koji će biti izloženi u okviru manifestacije datiraju još iz 18. i 19 veka, a među njima su nakit iz Rima, porcelan iz Francuske, murano lusteri i nakit iz Venecije, broševi iz Beča i Moskve, keramičke vaze iz Francuske, minijature, umetnička dela, nameštaj, dijamantsko prstenje, japanski rečni biser…

Antico fest  Antico fest

U okviru trodnevne manifestacije svoju ponudu predstaviće brojni učesnici, među kojima su antikvarnica „Uskok“, antikvarnica „Mašna“, atelje „Patina“ i drugi. Takođe, posetioci će imati priliku i da se posavetuju sa stručnjacima i poznavaocima antikviteta, kao i da donesu svoja umetnička dela ukoliko žele da se proceni njihova vrednost.

Pored pomenutih, u okviru manifestacije okupiće se i izlagači kolekcionarskih zbirki iz oblasti filatelije i numizmatike, gramoteke.

Svi zainteresovani posetioci imaće priliku da pogledaju i kupe izložene umetnine svakog dana od 10.00 do 22.00. (danubeogradu.rs)