Naslovna » Izlasci » Pozorište » Disney On Ice vam predstavlja: Svet mašte

Disney On Ice vam predstavlja: Svet mašte

U Kombank areni od 1. do 3. novembra Dizni na ledu gostovaće sa predstavom Disney On Ice vam predstavlja: Svet mašte i provesti publiku kroz savremene i klasične priče.

Uzbudljiva porodična avantura sadrži adaptacije filmova „Priča o igračkama 3“ i „Automobili“ sa likovima u prirodnoj veličini. Ova predstava oduševiće publiku putovanjem ispod mora do sveta „Male sirene“, Arijel, a zatim i do tajanstvene Zemlje vila gde će ih dočekati Zvončica.

Disney On Ice vam predstavlja: Svet mašte prikazivaće se u više termina: 1. (19.00), 2. i 3. novembra (11.30, 15.00 i 18.30).

Zbog odlične dugogodišnje saradnje i želje da što više najmlađih može da uživa u najnovijoj Dizni čaroliji na ledu, Feld Entertainment je u dogovoru sa Arenom uveo najniže cene ulaznica do sada. Ulaznice po cenama od 1.000, 1.400, 1.800, 2.200 i 2.300 dinara već su u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima kao i na blagajnama Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ SC kao i putem sajtova kombankarena.com i eventim.rs.

Spremite se za zabavu bez prestanka uz četiri priče. Oduševite se brzim majstorijama Munje Mekvina, Mejtera i ostale posade iz filma „Automobili“ dok se trkaju po ledu. Zaronite u čarobno podvodno carstvo Male sirene i uđite u tajanstveni svet Zemlje vila sa Zvončicom i ostalim vilama dok otkrivaju magiju. Igračke su se vratile u grad herojskom akcijom bekstva Baza Lajtera, Vudija, Džesi i ostalom družinom iz „Priče o igračkama“ iz obdaništa Sunnyside u njihovoj najuzbudljivijoj avanturi ikada. Od točkova do talasa, od vremena za igru do čarobne vilinske prašine, omiljeni Diznijevi momenti vaše porodice oživljavaju u najnovijoj predstavi ispunjenoj sjajnim klizanjem, specijalnim efektima i voljenim likovima koji će vam stvoriti uspomene koje se večno pamte.

Avantura na ledu počinje kada Miki Maus zajedno sa Mini Maus kreće na putovanje da istraže svetove mašte ali plan propada kada se njihov crveni autić iznenada pokvari. Iako su Paja Patak i Šilja pokušali da ga poprave, potrebna im je pomoć pravih stručnjaka. Direktno iz Radijator Springsa, Mejter, Munja Mekvin i Seli uleću u akciju, jurcajući i krivudajući preko ledenog autoputa kako bi pokrenuli crveni autić.

Dok se nastavlja put Mikija i Mini, dizajner produkcije Jeremy Railton transformiše Arenu u okruženja koja odišu suštinom svakog jedinstvenog sveta koji nailazi. Drečavi korali i bubnjevi od školjki dočaravaju Arijelin svet u „Maloj sireni“ a takođe, publika će zakoračiti u šarenu fantastičnu Zemlju vila u delu o Zvončici. Pošto su vile minijaturne veličine, stvorena je pozadina sa ogromnim drvetom. U veličanstvenom finalu leptiri lebde iznad leda dok se rascvetavaju ogromni cvetovi nagoveštavajući dolazak proleća… (danubeogradu.rs)

loading...