Naslovna » BG svaštara » Promocije » Internet u devet gradskih parkova – i naredne dve godine

Internet u devet gradskih parkova – i naredne dve godine

Zahvaljujući produženju ugovora sa Gradom Beogradom, posetioci devet gradskih parkova moći će i naredne dve godine da, uživajući na otvorenom, besplatno surfuju internetom, čitaju elektronsku poštu, komuniciraju, informišu se i zabavljaju.

Telenor je omogućio pristup internetu u sledećim parkovima:

Park kod Vukovog spomenika,
Park Proleće,
Skejt park na Novom Beogradu,
Studentski park,
Mali Tašmajdan,
Veliki Tašmajdan,
Miljakovački park,
Park Zvezdara i
Park Obrenovac.

Telenor internet parkovi u značajnoj meri olakšavaju boravak turistima, omogućujući im da brzo i besplatno dobiju informacije o turističkoj ponudi prestonice i Srbije.

Posetioci ovih parkova povezuju svoje pametne telefone, tablete, računare i druge uređaje na otvorenu Wi-Fi bežičnu mrežu (SSID: Telenor internet park), koja je posredstvom Telenorove Pametne mreže povezana na internet.

U saradnji sa Gradom Beogradom Telenor već šestu godinu zaredom aktivno doprinosi širenju informatičke pismenosti, čini internet dostupnim sve većem broju ljudi i pomaže Beogradu da ide u korak sa svetskim metropolama koje imaju besplatne internet parkove.

U narednom periodu Telenor planira da pokloni internet parkove i građanima Leskovca, Sremske Mitrovice, Kragujevca, Niša i Kikinde. (danubeogradu.rs)