Naslovna » BG svaštara » Promocije » iStyle slavi rođendan
iStyle
iStyle

iStyle slavi rođendan

Pre tačno godinu dana iStyle Apple Premium Reseller prodavnica u Ušće SC u Beogradu otvorila je svoja nova, veća i lepša vrata svim ljubiteljima Apple proizvoda i gadgžeta.

Kao deo velikog svetskog lanca iStyle u Srbiji posluje više od četiri godine nudeći domaćim kupcima vrhunske Apple proizvode i prateće uređaje velikih svetskih brendova i strateških Apple-ovih partnera. Iza sebe ima na desetine hiljada zadovoljnih kupaca i ime je kome se veruje i koje se poštuje.

Samo danas, 26. jula, za posetioce iStyle prodavnice i Ušće SC, iStyle je spremio brojne zanimljive poklone i nagrade, nastup poznatog DJ-a i obećava dobar provod. Svi kupci bilo kog Apple Mac računara dobijaju 10 % popusta na isti, kao i na iPod plejere i sve Apple dodatke. Prvih 18 kupaca računar očekuju vredne nagrade. Svi koji kupe futrolu za svoj iPhone uređaj i čekiraju se preko Foursquare-a dobijaju na poklon zaštitnu foliju za svoj iPhone.

Pozivamo vas da prošetate do Ušće SC i pogledate šta je to sve iStyle spremio za vas, a za one koji tek planiraju da uplove u Apple vode ljubazno i veoma stručno osoblje prodavnice je tu da vam da prave smernice.

Posestite iStyle prodavnicu i saznajte zašto je ona najbolje Apple mesto u gradu.

loading...