Naslovna » BG servis » Jat i Etihad: Nove linije – Abu Dabi, Kuvajt, Sejšeli i Australija

Jat i Etihad: Nove linije – Abu Dabi, Kuvajt, Sejšeli i Australija

Jat Airwaysu saradnji sa Etihad Airways-om u ponudi ima letove do Abu Dabija, Dubaija, Kuvajta, Sejšela, Brizbejna, Sidneja i Melburna.

Najniža cena povratne karte do Abu Dabija i Dubaija iznosi 394 €, dok najjeftinija karta za povratno putovanje do Kuvajta košta 480 €. Iz Beograda do Sejšela i nazad može se leteti za 726 €, dok se najpovoljnija povratna karta do Melburna može kupiti za 1167 €, do Sidneja za 1278 €, a do Brizbejna za 1298 €. U cene su uračunate su sve takse osim troškova izdavanja avio karte.

Za putnike koji lete do Dubaija, iz Abu Dabija je obezbeđen prevoz autobusom. Radi se o autobuskoj liniji od aerodroma u Abu Dabiju do autobuskih stanica Marina Mall i Travel Mall u Dubaiju. Ovakav autobuski transfer za putnike koji lete do/od Dubaija znači uštedu vremena i novca, zbog specifičnosti položaja samih aerodroma u Abu Dabiju i Dubaiju, kao i nepostojanja druge veze osim taksija do terminala aerodroma u Dubaiju sa kog se leti za Beograd.

Najpovoljnije cene do ovih sedam destinacija prema kojima mogu da lete putnici iz Beograda rezultat su bliske saradnje nacionalne aviokompanije Srbije i nacionalnog avioprevoznika UAE Etihad Airways-a, jedne od narespektabilnijih i najbrže rastućih aviokompanija na svetu.

Avioni tipa Airbus 319 iz Beograda za Abu Dabi poleću svakog dana u 13:05. Let traje 5 sati i 20 minuta i u prestonicu UAE sleće se u 20:25 po lokalnom vremenu. Iz Abu Dabija poleće se u 08:30, do Beograda se putuje 5 sati i 45 minuta, a stiže se u 12:15 po lokalnom vremenu.

Svi letovi iz Beograda obavljaju se preko Abu Dabija, uz direktnu vezu prema destinacijama u Australiji i ostalim atraktivnim destinacijama. Jat Airways uskoro će proširiti ovu ponudu, tako da će putnici iz Beograda kupovinom Jatovih karata moći da stignu prema još većem broju destinacija Etihada.

Jat će od početka novembra leteti i do Banja Luke. (danubeogradu.rs)