Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Letnji inkluzivni bazar rukotvorina h.ART@fakt 10

Letnji inkluzivni bazar rukotvorina h.ART@fakt 10

U organizaciji Galerije ALT, do 28. jula od 10.00 do 20.00, trajaće letnji inkluzivni Bazar rukotvorina h.ART@fakt 10, ispred ulaza na Cvetni trg u Njegoševoj ulici.

Prošetajte ovih dana do Njegoševe ulice, u šetačkoj zoni, kod Maxi pijace, Cvetnog trga i galerije kafića, na platou sa fontanom, klupama, hladovinom i… letnjim bazarom rukotvorina koji se po prvi put odvija na ovoj divnoj lokaciji u jezgru grada. Dođite i osvežite svoje oči, ideje, izgled kuće ili lični stajling.

Omirišite božanstvene mirise lekovitog bilja u „začinima ljubavi“, opipajte unikatne lampe od disko jambolije, dodirnite prirodne sapune pune sočnih mirisa koji bude vaša čula, uživajte u neobičnim kreacijama mladih ili iskusnih dizajnera, zanatlija, majstora svog zanata. Začudite se nad lepotom drveta, nad raznovrsnošću proizvoda u dekupaž tehnici, iznenadite se neobičnim kragna ogrlicama koje spajaju nespojivo, istaknite se izuzetnim stilom sa unikatom kapom, šeširom, suknjom, šalvarama, bluzom ili haljinom! Obradujte sebe ili svoje dete, svoje drage i najdraže.

Dođite i povedite svoju decu da naučite zajedno da napravite kesice za poklone, šablone za otiskivanje, dekupaž ili narukvice prijateljstva (šambala), ili otkrijte kako možete da reciklirate neki stari predmet u nov umetnički proizvod. Sa vama će se od 18.00 do 20.00 družiti umetnici, dizajneri i zanatlije i dati vam kreativne ideje za vaše slobodno vreme. (danubeogradu.rs)

loading...