Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Selah Sue u Kombank areni, 23. septembra

Selah Sue u Kombank areni, 23. septembra

Nova nada svetske muzičke scene, devojka sa neverovatnim glasom i talentom, Selah Sue (Sela Sju) nastupiće u Kombank areni, 23. septembra.  !!! Koncert će biti održan u formi festivala – najavu pročitajte OVDE!

Ulaznice su u prodaji. Do 15. avgusta ulaznice se mogu kupiti po ceni od 1.500 dinara. Od 16. do 31. avgusta cena ulaznice je 1.750 dinara a zatim, od 1. do 23. septembra – 1.950 dinara. Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventim-a kao i na blagajnama Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće SC i putem sajtova kombankarena.com i eventim.rs

Samo se jednim albumom, osvojila je svet. Njene pesme „Raggamuffin„, „Crazy Vibes“ kao i „This World“ koju je jedan od najpoznatijih svetskih brendova slatkiša, odmah uvrstio u reklamu svog proizvoda, bile su na svim top listima. Debi album „Selah Sue“ prodat je u više od 720.000 kopija samo u Evropi dok je u Americi za samo nedelju dana od postavljanja, zabeleženo više od 400.000 download-ova.

Odmah po pojavljiavanju, 2011. godine nagrađena je prestižnim priznanjima „European Border Breakers Award“ i „Grand prix Constantin“ a Rolling Stone magazine imenovao je za jednu od najkvalitetnijih novih pojava na muzičkoj sceni 2012. godine.

Njen glas ostaje prepoznatljiv po prvim slušanju. Mešavina soula, reggae i dubstep talasa karakteriše muzički izraz ove dvadesetrogodišnje devojke koja je odrasla u malom belgijskom selu i dokazala da bajke postoje. Postavljanje nekoliko pesama na MySpace donelo joj je na hiljade fanova među kojima se našla i izdavačka kompanija „Because“ koja joj je odmah ponudila ugovor za album. U snimanju su joj ponudili saradnju najveći svetski producenti među kojima je i Cee Lo Green sa kojim je snimila i duet „Please“.

Prvi singl „Raggamuffin“ predstavio ju je široj publici a za njim su sledeli hitovi „Crazy Vibes“, „This World“, „Crazy Suffering Style“. Na sebe je privukla pažnju Prince-a koji ju je pozvao da nastupa pre njega na belgijskoj turneji. Nastupala je na najvećim evropskim festivalima. Karijera joj se brzo proširila i na Ameriku gde su joj podršku pružili uticajni blogeri među kojima je Perez Hilton a sa poznatim hip hoperom J. Cole-om snimila je novu verziju pesme „Raggamuffin“.

Trenutno radi na novim pesmama i nastupa širom Amerike. (danubeogradu.rs)

loading...