Naslovna » Izlasci » Film » Snima se domaći film Amanet
Amanet
Amanet

Snima se domaći film Amanet

Debitantsko ostvarenje reditelja Nemanje Ćipranića po scenariju Sare Radojković, film Amanet, snima se tokom ove nedelje na lokacijama u Beogradu.

U život glavnog junaka Todora, koji skromno živi sa majkom, naizgled slučajno ulazi Višnja, trudna devojka kojoj je očajnički potrebna njegova pomoć. Njihov odnos prerasta u ljubav, ali se dodatno komplikuje kada Todor odluči da povrati vezu sa moćnim ocem koji ga je napustio dok je bio dete. Vremenom, nameću se pitanja, ko je zapravo Višnja, ko su negativci, a ko heroji, ako ih ima.

Glumačku ekipu čine Svetozar Cvetković, Danica Maksimović, Goran Radaković, Ljubomir Bulajić, Milena Živanović, Jelisaveta Orašanin, Marija Vicković i dr.

Direktor fotografije je Igor Marović, kostimograf Sonja Mrkobrada, scenograf Ivana Lovre, a masku i specijalne efekte radi Miroslav Lakobrija. Muziku za film komponuje frontmen jednog od najpopularnijih rok bendova u Srbiji, Đule Van Gog.

Film Amanet se snima u produckciji Spot Light Production uz tehničku podršku kompanije Pink Film International. (danubeogradu.rs)