Naslovna » Izlasci » Film » Štrumpfovi 2 3D – premijera 28. jula
Štrumpfovi 2

Štrumpfovi 2 3D – premijera 28. jula

Novi animirani film Štrumpfovi 2 premijerno će biti prikazan 28. jula u bioskopima, ali će na redovnom repertoaru biti od 1. avgusta.

Zli čarobnjak Gargamel stvara nekoliko kopija Štrumpfova i naziva ih Kvarnići. On se nada da će mu oni pomoći u njegovim smicalicama. Ali, kad otkrije da mu samo oni pravi mogu dati ono što on želi i da samo Štrumpfetina tajna čarolija može pretvoriti Kvarniće u Štrumpfove, Gargamel kidnapuje Štrumpfetu i odvodi je u Pariz, gde ga milioni obožavalaca dočekuju kao najvećeg čarobnjaka.

Nema mesta koji Gargamel neće istražiti u svom pohodu. Sve zavisi od Velikog Štrumpfa, Trape i ostatka ekipe, kada se vrate u naš svet i kada se ponovo udruže sa ljudskim prijateljima, Patrikom i Grejs. Da li će Štrumpfeta, koja se uvek osećala drugačijom od ostatka plave ekipe, naći novu vezu sa Kvarnićima ili će je Štrumpfovi ubediti da je njena ljubav vezana za Istinsko plavo?

Film je režirao Radža Gosnel, scenario je napisao Pejo. Film su sinhronizovali Dragan Vujić Vujke, Slobodan Boda Ninković, Mina Lazarević, Svetlana Seka Aleksić, Jadranka Bugarski, Nebojša Milovanović. (danubeogradu.rs)

loading...