Naslovna » Izlasci » Pozorište » The Illusionists u Srbiji od 26. novembra do 1. decembra

The Illusionists u Srbiji od 26. novembra do 1. decembra

Najprodavaniji show magije na Zemlji The Illusionists gostovaće u Srbiji ove jeseni. Najbolji iluzionisti na svetu sa predstavom „Witness the Impossible“ održaće više nastupa u Beogradu i Novom Sadu.

Spektakl magije prikazivaće se u novosadskom Spensu, od 26. do 28. novembra, a u Kombank areni, od 29. novembra do 1. decembra. Ulaznice koštaju od 2.200 do 4.000 dinara.

Sedam neverovatnih iluzionista pokazaće magiju i iluzije kakve nikada do sada nisu viđene u Srbiji. Zadivljujući miks najčudnijih i najneverovatnijih optičkih iluzija uključuje napeti ruski rulet, iznenađujuće levitacije, čitanje misli, nestajanja i bekstva i po prvi put u istoriji, bekstvo iz tankera punog vode. Svaki iluzionista je maestro na svom polju a njihovim trikovima svedočilo je više od million ljudi širom sveta.

Ovi mađioničari preuzeli su tajne zanata od najvećeg iluzioniste ikada Hudinija i nadogradili ih savremenom postavkom, kostimima, tehnologijom i bendom koji svira uživo na sceni stvorivši nov teatralno-umetnički žanr nikada ranije viđen.

Kreativni producent Simon Painter rekao je da je ovo prva predstava na svetu koja okuplja sedmoricu najvećih iluzionista u svom zanatu na istom mestu:
„Od šokantnih iluzija Dana Sperryja preko komičnog mađioničara Jeffa Hobsona do eskapologiste Andrewa Bassoa koji izvodi Hudinijem inspirisano bekstvo ispod vode uživo na sceni, ne postoji nijedna grupa mađioničara koja vam može pomračiti um zabavom koju The Illusionists čine na svakoj predstavi. Njima se pridružuje i Kevin James, The Inventor, koji je kreirao najveći broj najpoznatijih iluzija i trikova današnjice a koje ćete videti uživo na sceni u ovoj predstavi“.

Šou The Illusionists: Witness the Impossible prvi put je prikazan u januaru 2012. godine i odmah rasprodao devet predstava u Sidney Opera House kao i osam u Meksiko Sitiju. Od tada, prave magiju u najvećim dvoranama širom sveta. (danubeogradu.rs)

loading...