Naslovna » Turizam » Vodič kroz Beograd na Arrival Guides

Vodič kroz Beograd na Arrival Guides

Zahvaljujući partnerstvu Turističke organizacije Beograda sa jednim od najvažnijih internet portala za distribuciju sadržaja o turističkim destinacijama, Arrival Guides, turistička ponuda City Break Beograd je sada dostupna za više od 50 miliona korisnika ovog portala širom sveta.

Vodič kroz Beograd „Belgrade Arrival Guides“ besplatno nudi ažurirane, koncizne i korisne informacije o Beogradu, na engleskom i italijanskom jeziku, i u različitim formatima (PDF, online, iPhone, iPad, Intel App, HP Printer App i Facebook App).

Budući da je deo međunarodne mreže vodiča, destinacija Beograd se nalazi u ponudi više od 170 avio kompanija, medijskih i travel website-ova i rezervacionih sistema.

Neki od partnera portala Arrival Guides su renomirane travel kompanije SAS, Lufthansa Systems, Ryanair, Venere.com, Jetstar, Airberlin, Germanwings, Qatar Airways, British Airways, Booking.com, TUIFly, itd, koje distribuiraju sadržaj vodiča turistima u fazi planiranja putovanja, kako bi na samom putovanju dobili maksimum od sadržaja i ponude same destinacije.

Besplatni vodič se može preuzeti OVDE. (danubeogradu.rs)