Naslovna » Izlasci » Sport » 16. Beogradska rolerijada, 7. septembra

16. Beogradska rolerijada, 7. septembra

Tradicionalna sportska manifestacija Beogradska rolerijada biće održana 7. septembra, uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda i Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Novi slogan jedinstvene žurke na rolerima za sve uzraste je Povratak amaterizmu – što znači da će u svim trkama moći da učestvuju samo takmičari sa običnim rolerima, tj. sa dubokom cipelom – tako da svi imaju istu šansu za pobedu!

Epicentar Beogradske rolerijade je na Trgu Republike gde su na ulici startovi većine trka a kod „Konja“ su bina i mesto za okupljanje i druženje. Od svečanog otvaranja, do poslednje trke, posetioce 16. Beogradske rolerijade zabavljaće veliki broj umetnika, dens i fitnes grupa.

Deca do 15 godina starosti takmičiće se u Erste Banka i Wiener Städtische trkama za najmlađe, koje su i najšarmantniji segment svake rolerijade. Stariji takmičari će se oprobati u Blic trkama za odrasle. Super brzi momci i devojke će odmeriti snage u Fly London trkama na 100 metara, dok će se porodice sa dva, tri ili četiri člana utrkivati u Time Zone porodičnim trkama, držeći se za ruke od starta do cilja.

Prijava takmičara za 16. Beogradsku rolerijadu vrši se isključivo na sajtu Rolerijade. Prijavljivanje je moguće i na dan Beogradske rolerijade, na prijavnom pultu na Trgu Republike. (danubeogradu.rs)