Naslovna » BG servis » Bira se najlepši ulaz 2013. u Beogradu

Bira se najlepši ulaz 2013. u Beogradu

Od 15. avgusta zvanično je otvoren nagradni konkurs Javnog preduzeća „Gradsko stambeno“ pod nazivom „Najlepši ulaz 2013“, koji ovo preduzeće organizuje već treću godinu zaredom.

Cilj konkursa je da se sugrađanima ukaže na značaj negovanja kulture stanovanja i dobrih komšijskih odnosa, ali i da se podsete stanari stambenih zgrada da vode računa i o uređenju i očuvanju zajedničkih prostorija koje su, takođe, u njihovom vlasništvu.

Konkurs je otvoren u prelepo uređenom ambijentu pobednika prošlogodišnjeg konkursa, u Bulevaru despota Stefana 68b. Njima je ovom prilikom dodeljena plaketa za najlepši ulaz koju je u ime stanara primila predsednica Skupštine zgrade Biljana Vukosavljević, budući da su sva sredstva od nagrade stanari odlučili da preusmere na kupovinu knjiga i igračaka za decu iz Zvečanske ulice i tim gestom pokazali izuzetnu humanost i istinsku brigu o najmlađim sugrađanima kojima je pomoć najpotrebnija.

– U želji da primer prošlogodišnjih pobednika posluži kao najbolja motivacija, pozivamo korisnike da se u što većem broju prijave na ovogodišnji konkurs i pokažu da nije teško biti složan i uz malo uloženog truda ulepšati životni prostor, izjavila je portparolka JP „Gradsko stambeno“ Kristina Lazarević i dodala da, kao i svake godine, pobednike očekuju vredne nagrade primerene prostoru pobedničke zgrade i potrebama svih njenih stanara.

Zainteresovani sugrađani mogu podneti prijave za učešće na konkurs „Najlepši ulaz 2013“ do 10. oktobra popunjavanjem obrasca na www.stambeno.com ili slanjem prijave poštom na adresu „Stambenog“.

Stručna komisija će obići sve prijavljene takmičare i svoju odluku o izboru najlepšeg beogradskog ulaza objaviti na sajtu „Stambenog“ 15. novembra, a pobedniku će do kraja tekuće godine biti dodeljena nagrada. (Beoinfo)