Naslovna » Izlasci » Sajmovi » II Lady Fair, 14. i 15. septembra

II Lady Fair, 14. i 15. septembra

Manifestacija namenjena damama, II Lady Fair, biće održana 14. i 15. septembra ispred shopping centra Ušće. Ulaz na sajam je besplatan, a posetioce očekuju iznenađenja kako od organizatora, tako i od izlagača.

Na bini će se neprestano smenjivati predstavnici fitness centara, salsa i tango grupe. Posebnu pažnju privući će i edukativni deo programa. Feelgood će pričati o zdravom životu, dame će saznati sve o tome kako da brinu o svojim zubima i održe lep osmeh, kako da urede svoj životni prostor po veoma popularnoj kineskoj veštini – feng šui.

Tu će biti i Lepi Brka koji će svim znatiželjnim ljubiteljkama kuvanja otkriti tajne u kulinarstvu i još dosta iznenađenja i zanimljivog programa očekuje sve dame koje budu posetile Lady Fair.

Kreativa
Veliko interesovanje lepšeg pola je i za učešće u kreativnim radionicama u kojima, u interakciji sa drugim damama i stručnim licima, uvek saznaju i nauče nešto novo iz raznih oblasti o pravilnoj ishrani i nezi svake savremene žene. Takođe, na Lady fair-u moći će i da se upoznaju sa časopisima i knjigama za dame, radio i TV programima, fitnes centrima, sportskim i rekreativnim programima.

Na jednom mestu biće predstavljeno sve ono što je potrebno nežnijem polu: nega lica i tela, weIlness i zdravlje, moda i lepota, one znatiželjne moći će da se upoznaju i sa jesenjim trendovima u kozmetici i isprobaju nove frizure, šminku i nakit. Pored ovih osnovnih, kategorije u kojima će dame moći da pronađu svoje interesovanje na manifestaciji su: glamur, zabava, putovanja, astrologija, kultura, shopping… (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.