Naslovna » Izlasci » Shopping » Kingston MobileLite Wireless
Kingston MobileLite Wireless
Kingston MobileLite Wireless

Kingston MobileLite Wireless

Kompanija Kingston pored odličnih SSD-ova i vrhunskih fleš drajvova u svojoj ponudi ima i veoma zanimljive uređaje namenjene mobilnim gedžetima, a jedan od njih je Kingston MobileLite Wireless.

Predstavljamo MobileLite Wireless koji integriše četiri sjajne funkcije koje iOS i Android gedžetima itekako puno trebaju i znače u pokretu. U fizičkom pogledu MobileLite Wireless podseća na omanji eksterni hard drajv, napravljen je od vrhunskih materijala i kao što smo napomenuli objedinjuje četiri fantastične funkcije: čitač memorijskih kartica, Wi-Fi ruter, USB konekciju i mobilnu bateriju.

Njegov čitač kartica optimizovan je za rad sa SD karticama, dok preko USB porta možete povezati bilo koji uređaj i isti potpuno bežično optimizovati da komunicira sa na primer iPad tabletom ili nekim Android telefonom, a sve to zahvaljujući ugrađenom Wireless adapteru. Pomenuti pruža i mogućnost bežičnog deljenja informacija kao i brz, lak i jednostavan transfer podataka sa gedžeta na gedžet.

Najjača strana ovog fenomenalnog uređaja je ugrađena baterija, koja nema neki veliki kapacitet, ali može da produži trajenje baterije na telefonu ili tabletu do nekoliko sati, što je odlična stvar kada izađete negde u prirodu gde nema mogućnosti da se direktno dopunite. Ista se inače veoma brzo formira pa i kada se isprazni na njeno punjenje nećete dugo čekati. Sada se verovatno pitate kako se MobileLite Wireless sinhronizuje sa iOS i Android uređajima – veoma jednostavno.

Potrebno je da sa oficijalnog sajta proizvođača potpuno besplatno skinete MobileLite aplikaciju i sinhronizujete je sa uređajem i to je to – posle toga ostaje vam samo uživanje u dodatnom komforu koji vam MobileLite Wireless donosi.

Jedina mana je preporučena maloprodajna cena po kojoj se nudi zbog koje će (bar neko vreme) ostati rezervisan za korisnike sa dubljim džepovima.

Cena (sa PDV-om): 6.891 dinara. Kontakt: kingston.com/europe

loading...