Naslovna » Izlasci » Film » Komedija Matorani 2 u bioskopima od 29. avgusta
Matorani 2

Komedija Matorani 2 u bioskopima od 29. avgusta

U beogradskim bioskopima od 29. avgusta prikazivaće se urnebesna komedija Matorani 2 (Grown Ups 2) koju je režirao Denis Dugan.

Na severnoj obali Masačusetsa ponovo su se okupili Adam Sendler, Kevin Džejms, Kris Rok i Dejvid Spejd kao i kada je sniman prvi film iz ovog serijala.

Prepoznatljiv humor Adama Sendlera nasmejaće vas i u ovoj, uzbudljivoj avanturi, u kojoj ekipa iz detinjstva, ne želi da odraste. Čuvena ekipa vraća se željna još jedne letnje avanture. Leni sa porodicom dolazi u mali u kom su on i njegovi prijatelji odrasli. Ovoga puta, matorani će od svoje dece učiti lekcije o odrastanju. A to će biti na najčudniji dan, pun iznenađenja, poslednji dan škole!

Uloge tumače i Selma Hajek, Tejlor Lautner, kao i NBA legenda Šakil O’Nil.

„Bila sam presrećna što se snimaju Matorani 2 i što ću ponovo biti u ekipi ovih predivnih glumaca i komičara“, rekla je glumica Selma Hajek i dodala: „Ostali smo u kontaktu od prošlog puta i volim da radim sa njima, toliko su dobri. Pogotovo ženski delo ekipe, Maria Belo je odlična i žestoko je prikazala ulogu, a Maja Rudolf je jedna od najboljih komičarki u Americi“.

Deo glumačke ekipe bio je i bivši američki profesionalni košarkaš Šakil O’Nil: „Poznavati Adama i raditi sa njim je divno iskustvo. U prvim scenama bio sam jako nervozan i morao sam sebe da prebacim u košarkaški fazon. Gledao sam glumce i zamišljao sam da su to Džordan, Medžik Džonson i Leri Bird. I uradio sam šta sam uradio, nadam se da će svi uživati u filmu“, rekao je O’Nil. (danubeogradu.rs)

loading...