Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Koncert na zidiću: The Bite

Koncert na zidiću: The Bite

U petak, 26. avgusta od 20.00, na zidiću ispred Doma omladine Beograda (Plato Milana Mladenovića) koncert će održati bend The Bite.

Riff’n’roll bend The Bite veoma je koncertno aktivni, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Ideja o bendu koji će imati energiju punk-a, čvrste rock’n’roll rifove, pevljive refrene i osećajnost blues-a javila se još pre mnogo godina.Za dž

U novembru 2011, bend ulazi u studio, i snima EP „Make You Mine“ sa pet pesama, snimljenih uživo u studiju „Bare Wired“. Za pesmu „The Bite“ snimljen je i spot u kom gostuje glumac Miloš Vojnović, a režiju i montažu je radio Bratislav Vidanović. Posle pobede na Majskoj gitarijadi u Požarevcu, učešću na brojnim gitarijadama i festivalima i turneje „Bez šminke“, bend ponovo ulazi u studio i snima EP „More Of The Same“ na kom se nalaze četiri pesme.

Uskoro se očekuje i objavljivanje albuma, na kom će gostovati renomirani muzičari. Nekoliko pesama sa albuma će biti urađeno i na srpskom jeziku, a za dve pesme će biti snimljeni i spotovi. (danubeogradu.rs)

loading...