Naslovna » Izlasci » Sport » Košarka: Trofej Beograda 2013 u Kombank areni

Košarka: Trofej Beograda 2013 u Kombank areni

Najbolji košarkaši Srbije jednu od najvažnijih provera pred Evropsko prvenstvo u Sloveniji imaće na međunarodnom turniru Trofej Beograda 2013 koji će se 10. i 11. avgusta održati u Kombank areni.

Biće to sjajna prilika da u tri dana naši navijači pruže podršku nacionalnom timu, pogotovo što će ulaz na sve mečeve biti besplatan. Na startu turnira Trofej Beograda, 10. avgusta, snage će odmeriti selekcije Slovenije i Turske (18.30), a posle njih na teren izlaze Srbija i Ukrajina (21.00). Pobednici će 11. avgusta boriti za trofej našeg glavnog grada, dok će poraženi igrati za treće mesto.Za dž

Prijateljski: Srbija – Rusija
Samo dan posle Trofeja Beograda, 12. avgusta od 21.00, Beograd i Kombank arena biće domaćini još jednog košarkaškog spektakla. Reprezentacije Srbije i Rusije odigraće prijateljsku utakmicu, za koju će ulaz u Kombank arenu takođe biti besplatan.

Za Srbiju će igrati: Miloš Teodosić, Stefan Marković, Vasilije Micić, Nemanja Nedović, Bogdan Bogdanović, Danilo Anđušić, Nemanja Dangubić, Nemanja Krstić, Nemanja Bjelica, Vladimir Lučić, Nikola Kalinić, Luka Mitrović, Nenad Krstić, Raško Katić, Vladimir Štimac i Đorđe Gagić. (danubeogradu.rs)

loading...