Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Lady Fair, 14. i 15. septembra

Lady Fair, 14. i 15. septembra

Sajam za žene Lady Fair, drugi po redu, biće održan 14. i 15. septembra ispred shopping centra „Ušće“.

Uz besplatan ulaz i veliki broj izlagača koji će predstaviti svoje proizvode i usluge, dame će moći da uživaju i u bogatom i raznovrsnom programu koji ih očekuje na ovoj manifestaciji.Za dž

Na jednom mestu biće predstavljeno sve ono što je potrebno nežnijem polu: nega lica i tela, weIlness i zdravlje, moda i lepota, dok će na centralnoj bini, od 12.00 do 19.00 biti organizovan neprekidan zabavno-edukativan program, koji će raznolikim sadržajem privući pažnju velikog broja posetiteljki. Dame će na sajmu moći da dobiju i informacije i savete stručnjaka o zdravoj ishrani, fitnesu i medicinskim uslugama, dok će one najsrećnije imati priliku da osvoje nagrade i poklone i uživaju u besplatnim masažama i tretmanima.

Veliko interesovanje žena je za učešće u kreativnim radionicama u kojima u interakciji sa stručnim licima uvek saznaju i nauče nešto novo iz raznih oblasti koje interesuju jednu savremenu zenu. Pored toga, na štandovima izlagača dame će moći da se upoznaju i sa jesenjim trendovima u kozmetici i isprobaju nove frizure, šminku i nakit.

Pored gore navedenih, kategorije u kojima će dame još moći da pronađu svoje interesovanje na manifestaciji Lady Fair su: glamur, zabava, putovanja, astrologija, kultura, shopping… (danubeogradu.rs)

loading...