Naslovna » Izlasci » Shopping » Predstavljamo: ViewSonic VX2410mh – LED
ViewSonic vx2410mh - LED
ViewSonic vx2410mh - LED

Predstavljamo: ViewSonic VX2410mh – LED

Kompanija ViewSonic predstavila je jedan zanimljiv, elegantan i veoma moćan LED monitor, ViewSonic VX2410mh, namenjen ljubiteljima multimedije, vrhunske slike i igranju igrica.

Vizuelno dosta podseća na ostale monitore iz VX familije ovog proizvođača, međutim od istih se razlikuje po besprekornoj finalnoj završnici i nešto boljoj reprodukciji boja.

Kao i većina VX monitora sa ViewSonic potpisom tako se i VX2410mh-LED oslanja na TN panel, ali poslednje generacije koji donosi prirodnu reprodukciju boja i odličnu detaljnost. Isti ima odziv tečnih kristala od 5 ms i kao što smo već napomenuli sjajno je rešenje za gledanje najnovijih filmova visoke definicije, rad sa multimedijom i igranje igrica.

Zbog sasvim solidne dijagonale (24 inča, vidljivo 23,6 inča) ovaj model može biti pogodan i za obradu grafike i fotografija, kao i za editovanje video materijala. Odlično se pokazao i za rad u Arhi programima, ali za tu namenu ipak predlažemo da nabavite neki monitor od najmanje 27 inča. Inače, maksimalna rezolucija kojom operiše VX2410mh-LED monitor je 1920×1080 piksela, što je više nego dovoljno za jedan dvadesetčetvoroinčni monitor, naročito ako se uzme u obzir da je pomenuta maksimalna rezolucija daleko iznad proseka koji se koristi (1024×768 piksela).

Iako na prvi pogled deluje kao sasvim običan monitor, VX2410mh-LED poseduje nevervovatno intuitivan OSD sa velikim brojem opcija koje vam u svakodnevnom radu mogu doneti zavidan nivo komfornosti i omogućiti da brže, lakše i jednostavnije obavite sve zadatke koji se postave ispred vas.

Preko pomenutog možete fino podesiti kontrast, prilagoditi osvetljenje dnevnom ili noćnom radnom režimu i definisati potrošnju energije. Ovaj monitor se ističe i odličnom konektivnošću, kao i izuzetno dobrim postoljem koje mu daje maksimalnu stabilnost na svim podlogama.

Cena (sa PDV-om): 17.490 dinara; kontakt: viewsonic.co.rs