Naslovna » Izlasci » Film » Premijera filma Pre ponoći, 28. avgusta
Pre ponoći

Premijera filma Pre ponoći, 28. avgusta

U sredu, 28. avgusta od 20.45, premijerno će biti prikazan film Pre ponoći (Before Midnight) u bioskopu Kolosej Multiplex.

Džesi i Selin su se upoznali kad su imali dvadesetak godina u filmu Pre svitanja (1995.), ponovo su se sastali u filmu Pre sumraka (2004.), a sad, u filmu Pre ponoći, suočavaju se s prošlošću, sadašnjošću i budućnošću; porodicom, romansom i ljubavlju. Pre nego što sat otkuca ponoć, njihova priča će se rasplesti.

Amerikanac Džesi (Itan Hok) prati svog sina Henka na aerodromu u Grčkoj. Henk se vraća u Ameriku pošto je proveo najlepše leto u životu sa Džesijem i njegovom porodicom. Ovom srednjoškolcu mnogo lakše pada rastanak nego njegovom 40-godišnjem ocu.

Ispred aerodroma, Džesi će se pridružiti svojoj porodici: Selin (Džuli Delpi) i njihovim ćerkama bliznakinjama, Eli i Nini. Dok se voze po predivnim predelima Mesinije, Džesi i Selin razgovaraju – o tome što toliko daleko žive od Henka, o njenoj karijeri i nadi da će naći novi posao, o preplitanju moderne i drevne Grčke oko njih. Džesi spominje da želi da se iz Pariza presele u Ameriku, ali Selin je, posle života u Njujorku, odlučila da se tamo više ne vraća.

Romantična drama reditelja Ričarda Linklejtera Pre ponoći prikazivaće se u bioskopima od 29. avgusta. (danubeogradu.rs)