Naslovna » Izlasci » Film » Prenos koncerta Robija Vilijamsa u bioskopu Cineplexx

Prenos koncerta Robija Vilijamsa u bioskopu Cineplexx

Samo u bioskopu Cineplexx Delta City posetioci će imati prilike da uživaju u „live“ prenosu koncerta Robija Vilijamsa, 20. avgusta od 19.50. U okviru turneje „Take The Crown“, britanski pop pevač će posetiti glavni grad Estonije i pevati za publiku u bioskopu Cineplexx i na stadionu u Talinu.

Karte su u prodaji i mogu se kupiti po ceni od 1.200 dinara. Broj mesta je ograničen.

Robi Vilijams je britanski muzičar i pevač, karijeru je započeo kao član popularnog boy’s benda Take That, ali je najveću popularnost postigao kao samostalni izvođač. Posle nekoliko ranih tinejdžerskih godina u grupi Take That, usledila je Robijeva samostalna karijera s velikim dostignućima, obaranjima rekorda kao i turnejama i koncertima koji su mu osigurali reputaciju izvođača sa najboljim nastupima uživo i velikim tiražima albuma.

Posle vrlo uspešnih samostalnih albuma, iznenadio je javnost privremenim okupljanjem grupe Take That, snimanjem njihovog albuma Progress (2010) i turnejom (2011) koja je bila najveća turneja u britanskoj istoriji. Poznati pevač je u junu krenuo na turneju pošto je izdao deveti album „Take The Crown“ u novembru 2012. godine.

Posle čak sedam godina odmora od turneja, odmah posle prvog koncerta u Dablinu koji je održan pred 65.000 obožavaoca, mediji su okarakterisali „Take The Crown“ kao najbolju ikada. (danubeogradu.rs)

loading...