Naslovna » Izlasci » Film » Triler Vatrena trka u bioskopima od 8. avgusta
Vatrena trka
Vatrena trka

Triler Vatrena trka u bioskopima od 8. avgusta

Na redovnom bioskopskom repertoaru od 8. avgusta biće Vatrena trka (Combustion), priča o ljubavnom trouglu i ilegalnim automobilskim trkama španskog reditelja Danijela Kalparsora.

Konobarica Ari i njen dečko Navas, ljubitelji brzih automobila i klađenja na ilegalnim trkama, planiraju pljačku zlatare. Ari zavodi verenika vlasnice zlatare, Mikelea, ali se između njih rađa privlačnost koja može da ugrozi ne samo planiranu pljačku, već planove i živote sve troje učesnika u ovom vrelom ljubavnom trouglu.

U filmu igraju Aleks Gonzales, Adrijana Ugarte i Alberto Aman.

Danijel Kalparsoro je reditelj, scenarista i producent iz Barselone čiji je prvi dugometražni film, Skok u prazno osvojio prestižne svetske nagrade. Usledili su filmovi Ratnici, Nestao, Asfalt i Osvajač.

Kalparsoro trenutno radi na filmu u nemačko-špansko-srpskoj koprodukciji pod nazivom Svi panteri su pink (All Panthers are Pink). Tema ove akcione komedije je legendarna grupa profesionalnih balkanskih pljačkaša, Pink Panter. Scenario za film piše Dimitrije Vojnov, a po priči Bojana Vuletića, reditelja filma Praktičan vodič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem, dok je producent filma Miroslav Mogorović. (danubeogradu.rs)