Naslovna » Izlasci » Film » Turbo 3D pretpremijerno od 17. avgusta
Turbo

Turbo 3D pretpremijerno od 17. avgusta

Novo ostvarenje autora filmova Madagaskar, Kung Fu Panda i Kruds zove se Turbo 3D, a pretpremijerno će se prikazivati u domaćim bioskopima od 17. avgusta. Na redovnom bioskopskom repertoaru film će se naći od 22. avgusta.

Turbo je običan baštenski puž koji ima neverovatan cilj: da postane svetski šampion u trkama. Reč „sporo“ ne postoji u rečniku ovog upornog puža željnog avanture. Odlučan u ideji da se ubrza po svaku cenu, on stavlja svoje srce i kućicu na crtu kako bi dokazao da nijedan san nije preveliki i nijedan sanjar premali.

Poznati mladi glumac Marko Janketić pozajmljuje glas glavnom junaku porodične avanture Turbo 3D. Marku se najviše dopala neobična priča filma:
– Za mene je sinhronizacija ovog filma bila prava avantura. Upoznavanje lika kao što je Turbo je potpuno drugačije iskustvo i nemam često priliku da igram ovakve uloge. Turbo je neko ko uspeva da svoj san pretvori u stvarnost u filmu koji je koliko zabavan i uzbudljiv toliko i poučan. Film pokazuje da za one koji se usude da sanjaju, svet može biti uzbudljiv, inspirativan i ispunjujuć.

Bojana Stefanović u filmu igra Paz, bistru i vrlo direktnu vlasnicu automehaničarske radionice, koja tokom filma postaje velika pomoć i podrška u ostvarenju Turbovog cilja. Bojana se sjajno provela na snimanju sinhronizacije, posebno zbog uloge koju igra:
– Uživala sam na snimanju, bilo je jako zabavno! Animirani film Turbo 3D će sigurno biti jedan od letnjih hitova. Moj sin ima pet godina i često zajedno gledamo crtaće, znam da se ovom jako raduje. Bilo mi je naročito interesantno da sinhronizujem lik Paz, zbog njene oštrine i te izražene energije koju poseduje.

U ostalim ulogama naći će se Dragan Mićanović, Marko Šelić Marčelo, Nenad Ćirić, Ivan Zekić, Milan Antonić, Bojan Krivokapić, Marko Živić, Tomaš Sarić i Jelena Stojiljković, dok je reditelj sinhronizacije Miloš Paunović. (danubeogradu.rs)