Naslovna » Izlasci » Film » „Turbo“ dan 17. avgusta u bioskopu Cineplexx

„Turbo“ dan 17. avgusta u bioskopu Cineplexx

„Turbo 3D“, nova animirana komedija ovog vikenda stiže u domaće bioskope. Tim povodom 17. avgusta posetioce bioskopa Cineplexx Delta City i Kolosej očekuje druženje sa glumcima koji su junacima fima pozajmili glasove i zabavne aktivnosti inspirisane filmom.

Marko Šelić Marčelo, Marko Janketić, Milan Antonić i drugi poznati glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji predstaviće se publici bioskopa Kolosej po završetku projekcije u 12.00, zatim u bioskopu Cineplexx na kraju projekcije u 13.00 i na početku projekcije u 15.00.

U okviru „Turbo“ dana u Cineplexx-u ove subote, osim druženja sa glumcima, biće organizovane i „Turbo“ igre, od 14.00 do 17.00.

Trka u džakovima za najmlađe po specijalnoj Turbo stazi samo je jedna od zabavnih igara u kojima će se takmičiti učesnici. Svaki džak nosiće obeležje junaka filma „Turbo 3D“, odnosno specijalne puževe kućice. U igri „Pit stop“ učesnici će pomoći glavnom junaku filma, Turbu, da se bolje pripremi za trke, tako što će sklopiti njegovu jedistvenu trkačku kućicu od zadatih delova, dok je u igri „Prepoznaj trkače“ cilj da što pre prepoznaju junake filma i povežu sa timom kom ovi trkački puževi pripadaju.

Posetiocima bioskopa Cineplexx će osim ovih, biti dostupne i video igre na konzolama ComputerLand-a. Celokupan program pratiće i „Turbo“ crtaonica.

Najbolji takmičari osvojiće nagrade iz filma „Turbo 3D“, a sve učesnike očekuje sjajna zabava uz program koji će voditi stručni tim animatora iz centra za animaciju dece „Čigra igra“. Svi zainteresovani mogu se prijaviti preko Facebook stranice Cineplexx Srbija ili na licu mesta, 17. avgusta od 13.30. (danubeogradu.rs)

loading...