Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Vaya Con Dios, 12. oktobra u Kombank areni – poslednji put!

Vaya Con Dios, 12. oktobra u Kombank areni – poslednji put!

Kultni belgijski sastav Vaya Con Dios, u okviru oproštajne turneje, održaće koncert i u Beogradu, 12. oktobra u Kombank areni.

Ulaznice koštaju 3.800 i 3.300 dinara za parter (sedenje), 1.700 dinara (stajanje) i 2.400 i 2.600 dinara za tribine. Dostupne su na svim prodajnim mestima Eventima, biletarnici Arene i putem sajtova kombankarena.com i eventim.rs.

Pevačica benda, Dani Klein, poručila je publici u Srbiji da se ona i ostali članovi grupe iskreno raduju predstojećem nastupu u Beogradu, obećaviši koncert za pamćenje tokom kojeg će svirati najveće hitove.

– Iskreno se nadamo da ćemo ispuniti vaša očekivanja. Hvala vam za sve godine slušanja naše muzike a mi ćemo se potruditi da vam dobru energiju vratimo 12. oktobra u Areni – poručila je Klein.

Ovo će, nažalost, biti poslednja prilika da se podsetimo hitova poput „Nah neh nah“, „Johnny“, „Just A Friend Of Mine“, „Don’t Cry For Louie“, „Puerto Rico“ u originalnom aranžmanu iz 90-ih, kada je ovaj bend i doživeo svetsku popularnost.

Vaya Con Dios su tokom 25 godina duge karijere objavili šest studijskih i tri kompilacijska albuma koje su prodali u više od 10 miliona primeraka kao i 3 miliona singlova.

Pevačica, Dani Klajn je 1. januara 2013. napunila 60 godina i posle oproštajne turneje želi da se posveti mirnijem životu. Nedavno je objavila svoju autobiografiju pod nazivom „Memoirs“.

Ovaj koncert organizuje produkcija Playlive. (danubeogradu.rs)