Naslovna » Izlasci » Shopping » ViewSonic PJD5132: Projektor za škole i kancelarije
ViewSonic PJD5132
ViewSonic PJD5132

ViewSonic PJD5132: Projektor za škole i kancelarije

Predstavljamo projektor ViewSonic PJD5132, koji je prvenstveno dizajniran za primenu u kancelarijama i školama, odnosno za prezentacije i projektovanje edu sadržaja.

Projektor je postao sastavni deo svakog modernog kućnog i radnog okruženja, a nezamenjivi su za prezentacije i projektovanje edukativnog materijala. Pored toga sa njima možete uživati u najrazličitijim multimedijalnim sadržajima visoke definicije, a postoje i modeli optimizovani za igranje igrica.

Model ViewSonic PJD5132 je ultra portabilni projektor malih dimenzija i skromne težine koji koristi DLP tehnologiju za prikaz prezentacija i pokretnih slika. Pored 2D moda poseduje i mogućnost projektovanja sadržaja u 3D formatu, a kvalitet slike koji nudi je zaista vrhunski.

Konkretno na svim testovima je pokazao maksimalno vernu reprodukciju boja i odličnu detaljnost, a što je jako važno prelazi koje daje su blagi i veoma prijatni za oči pa sa njim možete sate i sate provesti u prikazu prezentacija bez bilo kakve brige da će vas glava boleti ili da ćete osetiti umor u očima. Idealno je rešenje za male kancelarije i skromne učionice, a može biti i solidno rešenje za neku umereno zahtevnu kućnu primenu.

Velika prednost ViewSonic PJD5132 projektora je jednostavna montaža na zidne nosače i desktop postolja, što u bukvalnom prevodu znači da ga možete postaviti gde god poželite. Operiše maksimalnom radnom rezolucijom od 800×600 piksela, dok mu je osvetljnje podešeno na 3000 ANSI lumena. ViewSonic uz ovaj projektor isporučuje mali, ali veoma lepo rešen daljinac, kao i odlično organizovan OSD preko se vrši setovanje svih raspoloživih parametara.

U odnosu na slična konkurentska rešenja PJD5132 se izdvaja i veoma povoljnom cenom zbog čega je već veliki hit u svetu. Cena (sa PDV-om): 38.990 dinara. Kontakt: www.viewsonic.co.rs

loading...