Naslovna » Turizam » Beogradske šetnje: Tesla, Pekić i Andrić ponovo na ulicama

Beogradske šetnje: Tesla, Pekić i Andrić ponovo na ulicama

Jesenju sezonu programa Beogradske šetnje Centar za kulturne inicijative „Kulttura“ započinje u subotu, 14. septembra programom „Slatki Beograd„.

Ovaj program će se realizovati svake subote do 26.oktobra. Istog dana ponovo kreće program za decu „Beografija: Osvajanje tvrđave“ i izvodiće se subotom i nedeljom.

Poslednji put ove godine u utorak, 17. septembra od 16.00, u okviru programa „Književni vodič kroz Beograda“ pratiće se „Tragovi Borislava Pekića„.

Program „Tragom Iva Andrića“ ići će i dalje svake srede do 23.oktobra. Program „Tesla u Beogradu“ nastavlja se 15. septembra i pratiće tragove jedine Tesline posete Beogradu svake nedelje do 20.oktobra. „Beogradski muzički vremeplov“ četvrtkom će uz pomoć muzike voditi u prošlost Beograda svakog četvrtka.

Za ovu sezonu pripremljen je i novi program „Beogradski zadužbinari“ koji će od Savamale do Studentskog trga voditi pored zdanja koje su svom rodu podarili zadužbinari. Prva od tri ovogodišnje šetnje izvodi se u petak, 4. oktobra od 16.00.

Za sve programe zbog ograničenog broja mesta obavezno prijavljivanje na telefon 066/056-906 ili mail kontakt@beogradskesetnje.rs. Više informacija na www.beogradskesetnje.rs. (danubeogradu.rs)

loading...