Naslovna » Izlasci » Shopping » Canon: Najbolji štampači za kućnu upotrebu i za mala preduzeća
Canon Pixma MX925
Canon Pixma MX925

Canon: Najbolji štampači za kućnu upotrebu i za mala preduzeća

Canon predstavlja četiri nova štampača koji su podjednako idealni i za kućnu upotrebu i za kancelarije. Svi su multifunkcionalni i poseduju veoma dobre softvere za lakše štampanje, fotokopiranje, skeniranje i slanje dokumenata putem faksa.

Pixma MX395 pruža mogućnost štampanja kako dokumenata tako i fotografija. Poseduje dva ležišta za papir koja omogućuju brzo i jednostavno štampanje, jer 250 listova stane u jedno ležište. Brzina ove neverovatne mašine je povećana naspram prethodnih Canon izdanja, može da odštampa deset slika u boji za minut i 15 crno-belih dokumenata.

Pixma MX455 štampač je kompaktni, višefunkcionalni uređaj sa posebnim, elegantnim stilom. Poseduje integrisani mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata od 30 strana i Wi-Fi funkciju. Veoma su praktični i laki za rukovanje. Rade uz pomoć XL Fine kertridža, koji su efikasni i dugo traju. Upravo zato se menjaju ređe. Štampanje se može izvršiti i pomoću tablet računara ili pametnih telefona. Brzina: 9,7 slika u minuti (crno-belo) i 5,5 slika u boji.

Canon kertridžInkJet štampač marke Pixma MX525 je sličan prethodno opisanom. Međutim, dodate su neke posebne karakteristike koje samo dokazuju bolji kvalitet i još napredniju tehnologiju u kompaniji Canon. Više se preporučuje za kancelarije koje prate trendove i žele da se prilagode novini. Štampač poseduje ekran u boji veličine 6,2 cm i omogućava dvostrano štampanje, što će olakšati i ubrzati posao. Naravno Wi-Fi/Ethernet funkcija je neizostavna kod ovakvih mašina, pomoću kojih ih je moguće povezati sa raznim telefonima i tablet računarima. Brzina je ista kao i kod Pixma MX455.

Pixma MX925 je najproduktivniji i najbolji štampač od navedenih. Funkcioniše uz pomoć XXL kertridža sa pet posebnih mastila. Ovi kertridži su ekonomični i omogućavaju da zamenite samo istrošeno mastilo. Idealan je za često štampanje u kući ili u kancelariji. Kvalitet slika u boji je izuzetan, a fotografije su prelepe. TFT ekran u boji dimenzije 7,5 cm olakšaće štampanje, fotokopiranje, skeniranje i slanje faksa. Dvostrano štampanje je brže od prethodnog, kapacitet je 35 stranica. Pixma MX925 može direktno da obavi štampanje i sa diskova.

Nadamo se da smo vam pomogli u izboru štampača za kućnu upotrebu ili ako želite da obnovite svoju kancelariju sa elegantnim i stilskim komadom. (tonerdiskont.rs)

loading...