Naslovna » Izlasci » Festivali » Festival cipela u Ušće SC
Lidija Jovanović, cipele
Lidija Jovanović, cipele

Festival cipela u Ušće SC

Od 16. (19.00) do 20. septembra u Ušće Shopping Centru biće otvoren prvi Festival cipela.

Popularni glumci Lena Bogdanović, Aleksandra Janković, Bane Trifunović i Goran Jevtić otvoriće manifestaciju, kada će svi posetioci moći da vide kreacije Lidije Jovanović, poznate dizajnerke cipela, ali i da učestvuju u interesantnim radionicama na temu obuće.

U utorak i sredu, 17. i 18. septembra, od 14.00 do 20.00, sve mališane očekuju likovne radionice „Moja najdraža cipela“ gde će, na unapred zadatim crtežima cipela, dodavati boje i ukrase i na taj način kreirati svoje modele obuće. Osim toga, saznaće i kako se prave cipele, kao i da pogledaju sve sastavne delove obuće.

U četvrtak i petak, 19. i 20. septembra, od 14.00 do 20.00, svi posetioci imaće priliku da prisustvuju radionici „Shoe sense“ i urade analizu hoda bežičnim senzorskim sistemom. Tokom ove radionice biće prikazano kako se menja pritisak na stopalo u zavisnosti od visine potpetice, koji se parametri hoda menjaju i kako se to odražava na zglobove i mišiće. Takođe, posetioci mogu da prošetaju u različitim tipovima obuće i da vide kako se to odražava na njihov obrazac hoda.

Festival cipela je događaj koji će biti održan u okviru nedelje mode i lepote projekta „Ušć. Spaja sve najbolje“, a radionice za decu i analize hoda su besplatne. (danubeogradu.rs)

loading...