Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Incognito 19. oktobra u Dvorani Doma sindikata

Incognito 19. oktobra u Dvorani Doma sindikata

Predvodnici britanske acid jazz scene, grupa Incognito, nastupiće 19. oktobra u Dvorani Doma sindikata (Trg Nikole Pašića 5a).

Ovom prilikom britanski sastav će promovisati album Surreal, koji su objavili prošle godine. Na albumu je prisutan zvuk na koji su članovi benda veoma ponosni jer su „duboko zaronili u svoju kreativnu dušu“.

Bend u Beograd dolazi sa pevačicom Kejti Hektor, poznatoj po odličnom soul glasu, i Vanesom Hejns, koja je tokom bogate karijere sarađivala sa Van Morisonom, Anastasijom i drugim muzičkim zvezdama.

Tokom 32 godine postojanja objavili su 15 studijskih albuma, dva albuma sa nastupima uživo, pet kompilacija, isto toliko remiksa i 46 singlova, među kojima su se izdvojili hitovi „Don’t You Worry ’bout a Thing“, „Always There“, „Still a Friend of Mine“, „Positivity“ i drugi.

Ovo je bend koji odlikuje odlična interakcija sa publikom tako da karte nabavite na vreme. Njihova prodaja počinje 17. septembra na blagajni Doma sindikata i Eventim prodajnim mestima, kada će biti i poznata cena.

Koncert će biti održan u organizaciji koncertne agencije My Way. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Nada Mandić