Naslovna » Izlasci » Shopping » Koji parfem da koristim u ovo vreme?

Koji parfem da koristim u ovo vreme?

Sunčani zraci su sve manje prisutni, ali na jesen, nadamo se, još treba čekati. Teško je odlučiti koji parfem da koristite u ovo doba godine. Preporučujemo mirisne note za oba pola sa kojima ćete se sigurno dobro osećati. Zakoračite u svet parfema…

Za žene…
Lady Gaga Fame parfem je stvoren za ekstravagantne dame koje žele da ističu svoj karakter. Parfem je na neobičan način kreiran, bez ikakve hijerarhije. Svaki sastojak se u isto vreme oseća na poseban način. Cvetovi poput belladone, orhideje i jasmina se naglašavaju, sa malo meda i tamjana u sebi.

Tamna bočica Coco Noir Chanel nas vodi na putovanje u prošlost. Svakako je namenjen ženama koje vole avanturu i barokni stil. On simbolizuje kuću Chanel i ujedno misteriju davnih vremena. Citrusne note su idealno kombinovane sa cvetnim aromama.

Prošle godine se pojavio novi brend u svetu parfema Nicole Richie. Kompozicija je vrlo pametno osmišljena i preporučuje se lepšem polu koje vole sladunjave i sočne arome voća. Kupina i narandža čine bazu mirisa, a ruža, đurđevak i drveni akordi prate celu teksturu ove energične bombe.

U miris Parfume d’Extase od dizajnerske kuće Marchesa je sve upleteno što jedna dama može da zaželi. Glamuroznost i luksuz parfema se odmah primećuje na bočici izuzetne finoće. Sjaj i eleganciju dočaravaju frezija, iris i jasmin koji intenzivno pulsiraju na koži.

Za muškarce:
Luna Rossa by Prada parfem je kreiran za muškarca koji voli igre i pobedu. Simbolizuje ekstremne sportove i džentlmene sa visokim prestižom. Ljuta narandža i lavanda su glavni komponenti, dok žalfija i nana pokušavaju da ublaže energičan miris.

Da li ste zabavni i pomalo elegantni? Volite klasični stil? Upravo je vama potreban Moschino Forever miris sa raznim začinima. Pored toga se u kompoziciji nalaze i citrusni akordi koji će dati interesantan šmek vašoj pojavi.

Jedan promokativni miris za muškarce koji žele da zavode svaku ženu: Gucci Guilty Intense Pour Homme! Naprskajte na sebe i započnite flertovanje! Intenzivno pulsira i u visokim notama donosi akorde limuna, korijandera i lavande.

Parfemsku kuću Diesel ne moramo posebno predstaviti. Parfemi promovisani na karakterističan način postanu poznati za tren oka. Za ovaj godišnji period vam preporučujemo Only The Brave Tattoo. Jabuka, mandarina, biber i žalfija su na ekstremni način kombinovani i predstavljaju svežinu i intenzivnost istovremeno.

Isprobajte gore navedene kompozicije i odmah ćete biti srećniji, bez obzira da li pada kiša ili sija sunce. (Parfem Svet)