Naslovna » Turizam » Lasta: jesenji red vožnje za razgledanja Beograda

Lasta: jesenji red vožnje za razgledanja Beograda

Početkom septembra, turistička agencija Lasta uvela je vansezonski red vožnje za sve vožnje otvorenim autobusom Open Top.

Svakodnevno, domaćim i stranim gostima, za razgledanje Beograda na raspolaganju je termin od 16.00 za razgledanje otvorenim autobusom, dok je večernja vožnja koja je do sada saobraćala od 20.00, pomerena na 18.00, i realizuje se svakog četvrtka, petka, subote i nedelje.

Umesto dosadašnje kružne ture, program pod nazivom Iz srca grada do Avale će biti realizovan kao mini izlet turističkim autobusom na sprat sa prepoznatljivim motivima Beograda.

Polasci su sa Trga Nikole Pašića u 10.00. Posle 30 minuta turističkog razgledanja, posetioci će imati zaustavljanje u Topčiderskom parku na sat vremena kada gosti mogu posetiti muzej u Konaku kneza Miloša i Crkvu sv. Petra i Pavla.

Putnicima otvorenog autobusa Istorijski muzej Srbije odobrava popust od 20% za obilazak postavki u Konaku kneza Miloša u Topčideru i u objektu Muzeja na Trgu Nikole Pašića.

Nastavak ture ka Avali predviđen je u 11.30, a planirano vreme povratka u 14.45 na početno stajalište.

Cene karata za oba programa su 300 dinara za decu i 500 dinara za odrasle. Karte se mogu kupiti u autobusu ili na prodajnim mestima turističke agencije Lasta u Beogradu, na Savskom trgu 1 (preko puta Železničke stanice), tel. 6642-473 ili u Balkanskoj 35-39 (Tržni centar, I sprat) tel. 3622-298, kao i u turističkom informativnom centru TOB u Knez Mihailovoj 5. (danubeogradu.rs)

loading...