Naslovna » Izlasci » Mini BG vesti: Ornella Muti u Zemunu, TV Slobodna zona, Iluzionisti…
Slobodna zona: Moje ime je Li
Slobodna zona: Moje ime je Li

Mini BG vesti: Ornella Muti u Zemunu, TV Slobodna zona, Iluzionisti…

»»» U utorak, 1. oktobra, u zemunskom Madlenianumu, na svečanom otvaranju sezone 2013/2014 na koncertu „Gala Verdiana“, gošća biti Ornella Muti.

»»» U ponedeljak, 30. septembra od 20.00, u UK Parobrod (Kapetan Mišina 6a) biće otvorena izložba najboljih fotografija sa konkursa „Plavo-zeleni svet“. Svi ljubitelji prirode i fotografije moći će da uživaju u četrnaest najboljih fotografija po izboru stručnog žirija, od ukupno 1.047 pristiglih na konkurs.

»»» U susret ovogodišnjem izdanju, Slobodna zona će tokom oktobra na TV Studio B prikazati neke od najboljih filmova sa prošlogodišnjeg festivala. Gledaoce kraj malih ekrana obradovaće filmovi „Ambasador“, „Rijaliti“, „Ponovo zajedno“ i „Moje ime je Li“, nedeljom od 22.35. Flmski festival Slobodna zona biće održan od 7. do 13. novembra u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

Izložbe i ulaznice…

Slavica Dragosavac - Zid
Slavica Dragosavac – Zid

»»» U Galeriji Grafičkog kolektiva (Obilićev venac 27), od 30. septembra (19.00) do 12. oktobra, biće otvorena izložba Slavice Dragosavac „Radovi u nastajanju“. U njenim novim radovima na papiru sublimirano je iskustvo srodnih oblasti (vizuelne umetnosti, grafički dizajn, advertajzing) u jedinstven kreativni kompleks u kome su granice između medija labave i propustljive.

»»» Do 12. oktobra u Galeriji Kolarčeve zadužbine otvorena je izložba slika i crteža Marijane Oro „Onirički lavirint“. Galerija je otvorena svakog dana od 10.00 do 20.00 (sem nedelje).

»»» U okviru programa „Ekomotivacija“ raspisan je konkurs za prijavljivanje filmova snimljenih mobilnim telefonom sa temom „Pronađi inspiraciju za ekomotivaciju“. Filmovi će biti prikazani u sklopu Međunarodnog festivala zelene kulture „Green Fest“ u Domu omladine od 13. do 15. novembra. Sve o konkirsu pronađite na www.greenfest.rs.

»»» U prodaji su ulaznice za najveći šou magije „Iluzionisti“ koji će se prikazivati u Beogradu i u Novom Sadu od 26. novembra do 1. decembra. Cene se kreću od 2.200 do 4.000 dinara.

»»» Ulaznice za beogradski koncert jedne od najvećih hard rok grupa svih vremena Deep Purple, od ponedeljka biće u prodaji širom Srbije i regiona. Cene ulaznica za koncert 18. februara 2014. u Kombank areni među najjeftinijima su na celoj turneji legendarne grupe i mogu se nabaviti po ceni od 2.490 dinara za parter. Mesta na tribinama koštaju 3.190 dinara za Gold Seats kategoriju, odnosno 3.490 dinara za najbolja mesta, tzv. Purple Seats. Fanovi koji žele da slušaju Gilana i ekipu iz prvih redova ispred bine, ograničeni broj od svega 1.500 ulaznica za Fan Pit mogu da nabave po ceni od 3.500 dinara. Ulaznice se prodaju u mreži Eventima u svim većim gradovima u Srbiji i regionu, na više od 40 prodajnih mesta u Beogradu među kojima su blagajna Kombank arene, Dom omladine, Ušće SC, Eventim Bilet na Trgu Republike, te lanac Delfi knjižara i brojna druga. Koncert u Srbiji, biće ujedno jedini na teritoriji bivše Jugoslavije, pa se očekuju fanovi iz celog regiona. (danubeogradu.rs)

loading...