Izdvajamo
Naslovna » BG svaštara » Promocije » Philips E-line 273E3LSB/00 – monitor za gejmere
Philips 273E3LSB
Philips 273E3LSB

Philips E-line 273E3LSB/00 – monitor za gejmere

Kompanija Philips predstavila je novi monitor za gejmere i ljubitelje multimedije visoke definicije – E-line 273E3LSB/00 LED.

Njegovu osnovu čini TN panel poslednje generacije sa odzivom piksela od 3.5 ms, što je više nego dovoljno za komforno igranje najnovijih naslova u visokim radnim rezolucijama i uživanje u najnovijim filmskim ostvarenjima. Inače, E-line 273E3LSB/00 LED monitor operiše maksimalnom radnom rezolucijom od 1920 x1080 piksela, poseduje i digitalne i analogne ulaze i veoma lepo rešen OSD.

Inače, Philips je kod ovog monitora svakom detalju posvetio maksimalnu pažnju što se posebno može videti po odrađenim ivicama i postolju koje nosi displej.

Pored modernog izgleda E-line 273E3LSB/00 LED monitor donosi i veličanstvene performanse, pre svega odličnu reprodukciju boja i dobru detaljnost, zbog čega je pomenuti dobitnih brojnih nagrada za besprekorne radne karakteristike.

Jača strana su mu i veoma prijatni prelazi zbog kojih je za njim moguće raditi satima i satima bez bilo kakve bojazni od bolova u očima. Zanimljivo je da E-line 273E3LSB/00 LED monitor koristi W-LED pozadinsko osvetljenje koje dodatno utiče na bolji kvalitet slike, ali i na daleko manju potrošnju (i do 30%) zbog čega spada u jedne od najboljih Eco modela.

Kao što smo napomenuli E-line 273E3LSB/00 LED monitor dolazi sa lepo odrađenim OSD-om krcatim velikim brojem opcija, ali sve su izvedene tako da krajnjem korisniku budu na dohvat ruke, tik ispred očiju kako bi naš narod rekao. U okviru OSD-ja moguće je pronaći i najfinija podešavanja što će posebno ceniti napredniji korisnici, igrači i ljubitelji sedme umetnosti.

E-line 273E3LSB/00 LED monitor je već izvesno vreme dostupan na domaćem tržištu i odlično se prodaje. U ovom momentu predstavlja jedan od najboljih 27-inčnih monitora namenjenih multimedijalnim uživanjima i igranju igrica.

Cena (sa PDV-om): Uzorak. Kontakt: EWE, www.ewe.rs

loading...