Naslovna » Izlasci » Revija oldtajmera, 21. septembra

Revija oldtajmera, 21. septembra

Na platou ispred opštine Zvezdara u subotu, 21. septembra od 10.00, biće održan poslednji i najveća ovogodišnja revija oldtajmera u Beogradu.

Pored toga, po kalendaru aktivnosti Oldtajmer kluba Beograd, 20, 21. i 22. septembra biće održan i Međunarodni skup oldtajmera, prvi po redu, u okviru koga će biti organizovane izložbe i revijalne vožnje istorijskim vozilima.

Posetioci će moći da vide oko 30 naših najkvalitetnijih vozila i dvadeset izuzetnih vozila iz inostranstva. Vozila su iz dvadesetih, tridesetih, četrdesetih, pedesetih, šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka. Na skupu, koji je sastavni deo ovogodišnjih Dana evropske baštine, učestvovaće i nekoliko atraktivnih motocikala i dva stara autobusa.

Program će upotpuniti svirka grupe Bend i nastup Maje Volk.

Organizator izložbe, oldtajmer klub „Beograd“ u saradnji sa Opštinom Zvezdara povezao je izložbu starih automobila sa temom mehanizacije i razvoja industrije prve polovine 20 veka, a „oldtajmere“ kao svojevrsne „pokretne eksponate“ sugrađani će moći da vide i u popodnevnim satima, od 17.00 do 22.00 ispred Skupštine Grada Beograda – Starog dvora. (danubeogradu.rs)

loading...