Naslovna » BG svaštara » Promocije » Sharp LC90LE757E: LCD TV sa najvećom dijagonalom
Sharp LC90LE757E
Sharp LC90LE757E

Sharp LC90LE757E: LCD TV sa najvećom dijagonalom

Iz kompanije Sharp na domaće tržište je stigao trenutno najveći i najbolji LCD televizor na svetu – LC90LE757E.

Radi se u svakom smislu o posebnom televizoru koji je u stanju da ponudi vrhunsku reprodukciju boja i do sada neviđenu detaljnost na jednom televizoru velike dijagonale. Kada smo napomenuli da je reč o najvećem LCD televizoru na svetu to smo zaista i mislili pošto LC90LE757E ima dijagonalu od 228,6 cm, odnosno 90″ i teško ga je smestiti u nekoj manjoj dnevnoj sobi.

Vizuelno gledano LC90LE757E je moderan i veoma elegantan televizor velike dijagonale kome osnovu čini poseban panel sposoban da ponudi besprekornu reprodukciju boja i odličnu detaljnost. Zapravo ovo je televizor koji poseduje sve najnovije tehnologije i ima fantastičan OS za navigaciju sa velikim brojem zanimljivih aplikacija koje vam u svakodnevnom radu sa njim mogu doneti pregršt dobre zabave. Na osnovu ovoga nije teško zaključiti da je LC90LE757E pametan televizor i to za celu porodicu.

Već posle nekoliko sati druženja sa njim shvatili smo da je isti kreiran za gledanje filmova i uživanje u multimediji visoke definicije, dok mu je funkcija televizora stavljena u drugi plan, što je i logično s obzirom da poseduje sve najnovije konekcije i čitače kartica. Upravo zbog toga na njemu brzo i lako možete pokrenuti bilo kakav multimedijalni zapis sa fleš drajva, eksternog hard diska ili neke od popularnih memorijskih kartica.

Kvalitet slike koji nudi je kao što smo već rekli fantastičan – svi pigmenti su maksimalno verno reprodukovani, dok je detaljnost vrhunska. Prelazi su veoma prijatni za oči, a to je veoma važno ako tokom dana kraj televizora provodite bar po nekoliko sati. Od ostalih bitnih karakteristika LC90LE757E televizora moramo da izdvojimo i vrhunski rešen sistem hlađena, koji je neophodan kod ovako velikih televizora, kao i posebno dizajniran sistem za montažu na zidne nosače.

Suma sumarum LC90LE757E je vrhunski 2D/3D LCD televizor kome se nema šta zameriti – u svakom pogledu je iznad konkurencije, a posebno kada je kvalitet slike upitanju i kada je reč o broju implementiranih tehnologija. Nažalost, cena mu je za naše uslove astronomska zbog čega će za većinu korisnika ostati samo san, veliki san.

Cena (sa PDV-om): 1.699.999 dinara; Kontakt: EWE, www.ewe.rs

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.