Naslovna » Izlasci » Shopping » Targus CN600 – pravi ranac za vaš notebook
Targus CN600
Targus CN600

Targus CN600 – pravi ranac za vaš notebook

Predstavljamo Targus CN600, ranac za notebook računare sa mogućnošću skladištenja velikog broja pratećih dodataka za prenosive računare.

Jedno od najvećih imena u svetu komercijalnih torbi i ranaca za notebook računara je Targus, a već godinama važi i za strateškog partnera kompanije Apple u ovoj oblasti. Na domaćem tržištu ovaj brend ima izuzetno veliku popularnost i to ne samo zahvaljujući besprekornom kvalitetu proizvoda već i izuzetno širokoj ponudi najrazličitijih modela.

Targus CN600 ima veći broj pregrada i specijalno osmišljen deo za prenos notebook-a koji ga štiti ne samo od spoljnih uticaja, već i od potresa, što je jako važno ako na primer često putujete ili se svakodnevno na posao vozite gradskim prevozom.

Ranac je napravljen od kvalitetnih materijala koji mu daju na čvrstini i čine ga maksimalno atraktivnim. Proizvođač ga je dizajnirao za notebook-ove dijagonala od 15.4 inča do 16 inča, mada u njemu bez problema možete prenositi i modele manjih dijagonala.

U ovaj ranac možete da strpate sve što vam je potrebno za vaš prenosivi računar, tj. da isti opremite svim neophodnim dodacima. Cena mu je za ono što nudi sasvim korektna – 3.890 dinara (sa PDV-om).

Kontakt: www.ewe.rs