Naslovna » Izlasci » Film » Triler Plan osvete u bioskopima
Plan osvete

Triler Plan osvete u bioskopima

U beogradskim bioskopima prikazuje se akcioni triler Plan osvete (Dead Man Down), reditelja Nilsa Ardena Opleva.

Iako triler, u centru pažnje je ljubavna priča. Smešten je u kriminalno podzemlje Njujorka. Viktor (Kolin Farel) je desna ruka šefa podzemlja, Alfonsa (Terens Hauard), koji se suočava sa situacijom da mu neko konstantno ubija članove bande i šalje podrugljive i preteće poruke.

Viktorov prijatelj, Darsi (Dominik Kuper), koji takođe radi za Alfonsa, postaje opsednut time da nađe ubicu kako bi postao Alfonsov miljenik i važan član kriminalne grupe. Usred svega toga, Viktor upoznaje Beatris (Numi Rapas), misterioznu Francuskinju, koja živi s majkom, Valentinom (Izabel Iber) u zgradi preko puta Viktorove.

Kad Viktor počne da se zaljubljuje u nju, shvatiće da ona nije žena kakvom se čini, već žrtva zločina koja traži odmazdu za šta joj treba Viktorova pomoć. Ali uskoro će shvatiti da je i Viktor čovek koji traži osvetu zbog ubistva njegove žene i ćerke nekoliko godina ranije. Kad ovo dvoje ranjenih ljudi, opsednuti osvetom, započnu vezu, njihova hemija i strast dovešće ih do toga da će izvesti nasilan i katarzički plan osvete. (danubeogradu.rs)