Naslovna » Izlasci » Film » Triler Rizična igra premijerno 25. septembra
Rizična igra
Rizična igra

Triler Rizična igra premijerno 25. septembra

Triler Rizična igra (Runner Runner) reditelja Breda Furmana prikazivaće se u beogradskim bioskopima od 25. septembra. Uloge tumače Ben Aflek, Džastin Timberlejk, Džema Arterton i Entoni Maki u trileru „Rizična igra“ premijerno 25. septembra.

Mladi student sa Prinstona, Riči, igra online poker kako bi došao do novca za školarinu. Kada shvati da ga je kompanija koja održava kockarske sajtove prevarila, putuje u Kostariku kako bi se suočio sa vlasnikom kompanije, Ivanom Blokom. Blok je impresioniran Ričijevom inteligencijom i uzima ga pod svoju protekciju.

Ubrzo, Riči se zaljubljuje u Blokovu saradnicu, prefinjenu direktorku Rebeku Šafren i prihvata svet u kome se ostvaruju sve njegove fantazije. Ali, uskoro saznaje da je Blok tražen zbog ucene, reketa i korupcije, i da je FBI agent Šejvers opsednut time da Bloka i njegove saradnike izvede pred lice pravde. Blok odlučuje da zbriše i ostavi Ričija iza sebe kao žrtvenog jarca…

Film je sniman na egzotičnim lokacijama u centralnoj Americi

„Ispod svog sjaja brzog i lakog novca je nešto nepogrešivo loše, izopačeno i puno prevare“, kaže Ben Aflek, „Sada je sve o tome kako postati bogat na bilo koji način, uz uništavanje konkurencije. U nekim krugovima to se čak smatra zdravim i vrednim nagrade“.

Timberlejk, koji iza sebe ima već skoro 20 uloga na filmu i televiziji, o novom filmu Rizična igra kaže: „Američki san je nekada bio o tome da budeš bogat i slavan, ali sada je da postaneš bogat i slavan – što je brže moguće“. (danubeogradu.rs)

loading...