Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » AIESEC: Novi lideri 2013

AIESEC: Novi lideri 2013

Studentska organizacija AIESEC osmi put organizovaće projekat Novi lideri (New Leaders). Projekat je pokrenut sa idejom da se jača liderstvo u Srbiji i da se mladi podstaknu na proaktivan način razmišljanja i pokretanje inicijativa kako bi pozitivno uticali na društvo.

Ove godine biće održano petnaest Lead Up-ova širom Srbije. Cilj Lead Up-a je okupljanje mladih aktivista iz različitih delova naše zemlje, koji su zainteresovani da čuju lidere iz svoje lokalne zajednice. Posle priča uspešnih mladih ljudi, biće upriličena panel diskusija na temu „Mladi u Srbiji kao akteri ili inicijatori pozitivnih promena“.

Drugi deo projekta je Konferencija Novih lidera, koja je na programu 14. i 15. novembra u Narodnoj banci Srbije u Beogradu. Na konferenciji će se okupiti oko 200 mladih, proaktivnih delegata iz cele Srbije, koji žele da čuju iskustva i savete ostvarenih lidera iz naše zemlje i regiona. Učesnici će takođe proći kroz radionice i predavanja predstavnika međunarodnih kompanija – partnera Novih lidera.

Info: www.newleaders.org.rs.

Projekat je podržalo Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije. (danubeogradu.rs)