Naslovna » BG svaštara » Promocije » Air Serbia: Otvorena poslovnica kod Crkve Svetog Marka
Air Serbia - poslovnica (foto: danubeogradu.rs)
Air Serbia - poslovnica (foto: danubeogradu.rs)

Air Serbia: Otvorena poslovnica kod Crkve Svetog Marka

Danas je otvorena poslovnica nacionalne aviokompanije Air Serbia, trenutno Jat Airways, na poznatoj lokaciji kod Crkve Svetog Marka.

Prva poslovnica Air Serbia u Bulevaru kralja Aleksandra nudi široku paletu usluga. Dizajnirana je u skladu sa korporativnim identitetom nove kompanije. Radno vreme je od 8.00 do 20.00 radnim danima i od 8.00 do 15.00 subotom, kada će i biti moguća rezervacija i kupovina avio karata.

Na otvaranju, govorio je generalni direktor Air Serbia, Dane Kondić:
– Ovakve poslovnice su ključni deo naše strategije za uspeh. One približavaju kompaniju Air Serbia putnicima. Osvežena novim izgledom i utiskom koji ostavlja, ova poslovnica će ponuditi nivo usluge klijentima kakav ranije nije viđen. Putnici će biti bez brige sve vreme – od trenutka kada zatraže savet u našim poslovnicama, preko trenutka rezervacije, kada stignu na aerodrom, pa sve do dolaska na krajnje odredište.

Zaposleni u poslovnici nosiće uniformu koja je u skladu sa novim brendom Air Serbia.

Najavljen je i početak rada nove Facebook stranice (airserbia) kao i osveženog sajta airserbia.com. Kompanija će ponuditi čitavu seriju izbora kada su u pitanju rezervacije i, po rečima, Kondića, koristiće prednosti najnovije tehnologije sa poboljšanim digitalnima kanalima.
– Međutim, ovde u Srbiji ništa ne može da zameni lični kontakt i zbog toga će poslovnice uvek predstavljati srž naše prodajne strategije – dodao je Dane Kondić.

Prvi let Air Serbia iz Beograda biće obavljen u subotu, 26. oktobra, za Abu Dabi. To je i prva nova destinacija za nacionalnu aviokompaniju. Novi letovi za Banja Luku, Bukurešt, Ljubljanu i Prag biće organizovani do kraja ove godine. (danubeogradu.rs)