Naslovna » BG svaštara » Promocije » Air Serbia produžila promotivnu akciju prodaje karata
Air Serbia - Etihad Airways
Air Serbia - Etihad Airways

Air Serbia produžila promotivnu akciju prodaje karata

Kompanija Air Serbia (trenutno Jat Airways) produžila je akciju prodaje povratnih avio karata po promotivnoj ceni do 14. oktobra.

Ovom akcijom obuhvaćeno je i pet novih destinacija koje će biti uključene u saobraćajnu mrežu tokom poslednjeg kvartala 2013: Abu Dabi (27. oktobar), Banjaluka i Prag (1. decembar) i Ljubljana i Bukurešt (10. decembar).

Nacionalna aviokompanija pruža mogućnost da se karte po povoljnoj ceni kupe ka 29 destinacija, za putovanja od 1. oktobra do 29. marta 2014, ne računajući period od 18. decembra do 12. januara. Broj mesta je ograničen.

Akcijom su promovisane najniže cene u ekonomskoj klasi koje uključuju sve takse sa izuzetkom cene usluge izdavanja karata.

Povratna karta do Banja Luke košta od 79 €, a do Ljubljane, Podgorice, Tivta, Skoplja i Sarajeva od 99 €. Povratna karta do Istanbula košta od 88 €, do Praga, Bukurešta, Soluna i Milana od 109 €, Štutgarta i Beča od 119 €, a do Kopenhagena, Stokholma, Atine, Rima i Dizeldorfa od 139 €.

Do Frankfurta, Berlina, Brisela i Ciriha povratna karta iz Beograda je od 159 €, do Amsterdama i Londona od 189 €, a do Pariza od 199 €.

Ukoliko do Moskve letite iz Beograda cena je od 219 €, do Larnake od 229 €, Tel Aviva od 259 € i do Abu Dabija od 393 €. Za let do Abu Dabija važi i ponuda da je transfer autobusom do Dubaija besplatan. (danubegradu.rs)