Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Gun Club: Rebel Star, 26. oktobra

Gun Club: Rebel Star, 26. oktobra

Rok bend Rebel Star održaće koncert u beogradskom Gun Club-u, u subotu, 26. oktobra od 22.00. Tu priliku bend će iskoristiti da promoviše singl „Draga“ i najavi pesme sa predstojećeg albuma.

Bend će dan pre beogradskog koncerta svirati u bečejskom pozorišnom klubu, a 9. novembra planira koncert u Novom Sadu u CK 13.

Frontmen benda, Milan Glavaški, kaže da se Rebel Star raduju predstojećim nastupima, obećava odlične koncerte i obaveštava da grupa već uveliko snima novi album u studiju u Sent Andreji.

– I ovoga puta posetioce Gun-a očekuje dosta amerikane, zrnce brit-popa, pomalo bluza i uvek neophodnog kantrija. Dve gitare, bas, bubanj, klavir, puno pesama koje svi znaju, poneka koju će tek da nauče i standardno euforična atmosfera, horsko pevanje i višesatna radost – jasan je Glavaški po pitanju očekivanja za predstojeći koncert.

Video za singl „Draga“, debitantsko je rediteljsko i montažersko delo Milana Glavaškog.

Ulaznice za beogradski koncert su u pretprodaji od ponedeljka 7. oktobra po ceni od 400 dinara, u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i prodavnici ploča Pinball Wizard Records (TC Eurocentar, Makedonska 30). Na dan koncerta cena ulaznice će koštati 600 dinara. (danubeogradu.rs)

loading...