Naslovna » Izlasci » Festivali » IX FIST: Gozba za pozorišne sladokusce

IX FIST: Gozba za pozorišne sladokusce

Festival internacionalnog studentskog teatra – FIST 09 biće održan od 7. do 10. novembra održati na Fakultetu dramskih umetnosti.

FIST je festival koji svake godine organizuju studenti Katedre za menadžment i podukciju pozorišta, radija i kulture Fakulteta dramskih umetnosti.

Ove godine koncept festivala je Gozba, kao mesto gde se okupljaju studenti da slave umetnost i u festivalskoj atmosferi zajedno pronađu zadovoljstvo u različitim vrstama performansa.

Kroz četiri festivalska dana program devetog FIST-a nastojaće da zadovolji duhovnu i fizičku glad publike i ponudiće najkvalitetnije studentske predstave, izložbe, radionice, predavanja i žurke. Eksperimentisanje različitim pozorišnim žanrovima i veličanje umetnosti biće ponuđeno na ovogodišnjoj FIST trpezi.

Pored glavnog, edukativnog i pratećeg programa od 6. novembra sa emitovanjem će početi i FIST radio, koji će biti dostupan putem interneta, a koji će slušaocima omogućiti kvalitetan i zanimljiv program u vidu pratećih informacija o samom festivalu, intervjua sa gostima festivala, brojnim zabavnim i edukativnim emisijama i dobrom muzikom.

Program i druge informacije pronađite OVDE. (danubeogradu.rs)