Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Kaliopi u Sava centru, 10. novembra

Kaliopi u Sava centru, 10. novembra

U nedelju, 10. novembra od 20.00, u Velikoj dvorani Sava centra nastupiće makedonska pevačka diva Kaliopi. Cene ulaznica su 1.700, 1.900 i 2.100 dinara.

Miljenica celog Ex-Yu prostora, jedan od najmoćnijih vokala u regionu, dama izuzetne harizme i nezaboravnog osmeha – Kaliopi promovisaće pred beogradskom publikom aktuelni album „Melem“.

Sama Kaliopi ovaj album smatra krunom karijere koju je pre gotovo 30 godina započela pesmom „Rođeni“, autora Romea Grilla, koji takođe potpisuje kompletno autorstvo i produkciju hit albuma „Melem“.

Ovo izdanje sublimira celokupnu energiju i inspiraciju ovog poznatog i priznatog tandema čije muzičke kreacije odišu „Balkan soul pop“ manirom. Album „Melem“ sniman je u Švajcarskoj, Nemačkoj i Makedoniji uz gostovanje vrhunskih muzičara iz regiona, a koji je za područje Srbije objavila izdavačka kuća City Records.

Ono što je od izuzetnog značaja je da će turneja „Melem“ biti do sada najveća regionalna koncertna turneja makedonske pop zvezde, koju će na svim koncertima pratiti njen dugogodišnji bend.

Kaliopi će svojoj vernoj publici u Beogradu uz aktuelne singlove „Melem“, „Mrvica“, „Vučica“, „Oprosti“ i ostale pesme s albuma „Melem“, kao i neizostavnog evrovizijskog hita „Crno i belo“, otpevati i starije hitove „Rođeni“, „Kofer ljubavi“, „Da li me sakaš“, „Ja nisam kao ti“, „Ljubičice“, „Probudi me“, „Ljubi“ i mnoge druge nezaboravne pesme. (danubeogradu.rs)