Naslovna » Izlasci » Shopping » Kingston Siberia V2 HyperX – profi sluške za gejmere
Kingston Siberia V2 HyperX

Kingston Siberia V2 HyperX – profi sluške za gejmere

Uvek kada se pomene HyperX prvo na šta se pomisli jesu vrhunski memorijski moduli iza kojih stoji kompanija Kingston. Međutim, poslednjih nekoliko godina Kingston je pod ovim brendom lansirao i niz drugih proizvoda među kojima se nalaze i Siberia V2 slušalice koje se u svakom pogledu razlikuju od onoga što smo do sada mogli da vidimo u ovoj oblasti.

Reč je o trenutno možda najboljim slušalicama za gejmere o čemu dodatno govore brojne nagrade koje su iste osvojile u prethodnih nekoliko meseci.

Ono što već na prvi pogled izdvaja Siberia V2 HyperX slušalice od sličnih rešenja na tržištu je besprekorna izrada i upotreba posebnih materijala zahvaljujući kojima nude punu izolaciju od spoljnih uticaja. Odlično leže na ušima i veoma su prijatne čak i za višečasovno korišćenje. Vizuelno, izgledaju veoma moderno i prate crte HyperX porodice proizvoda.

Osnovu Siberia V2 HyperX slušalica čine zvučnici prečnika 50 mm koji omogućavaju igračima da iskuse bogate i dramatične zvukove – od atmosferske muzike u pozadini do precizno pozicioniranih 3D zvukova koraka i pucnjave. Audiofili će takođe uživati u njima jer zvuk koje one daju je kristalno jasan i čist, prodoran i snažan – bukvalno diže na noge. Zanimljiv je podatak da Siberia V2 HyperX slušalice koriste neki od najpoznatijih svetskih DJ-eva, što dodatno govori o njihovom kvalitetu i superiornosti.

Slušalice su opremljene i mikrofonom koji kada se ne koristi veoma jednostavno se može spakovati u svoje ležište koje ga čini gotovo nevidljivim dajući korisniku na dodatnoj komfornosti. Mikrofon verno prenosi glas, a to je jako važno pogotovo kada igrate neku timsku igricu i morate da komunicirate sa vašim saigračima na mreži.

Kingston Siberia V2 HyperX slušalice uskoro će se pojaviti i na domaćem tržištu. Najveća prednost im je, pored reprodukcije zvukova, izuzetna komfornost i lako korišćenje, a mana nešto viša cena po kojoj će se prodavati.

Kontakt: kingston.com/europe

loading...