Naslovna » Izlasci » Shopping » Maya M1 v2: Pametan ali jeftiniji telefon
GSmart Maya M1 V2
GSmart Maya M1 V2

Maya M1 v2: Pametan ali jeftiniji telefon

Brend GSmart već neko vreme prisutan je na domaćem tržištu i to sa odličnim pametnim telefonima, među kojima se posebno izdvaja model Maya M1 v2.

Druga verzija popularnog Maya M1 smartphone-a ima brži procesor, dodatnu masku i generalno bolje radne karakteristike. Maya M1 v2 se nimalo ne razlikuje od modela Maya M1 – spolja gledano, jedina promena je nova boja zadnje maske, koja je sad titanijum-siva.

S obzirom da su M1 i M1 v2 identični po spoljnim dimenijama, ako vam siva nije po volji, tu su „stare“ braon, bela i crvena maska. Najavljena je i žuta boja koja će biti dostupna i u ovim krajevima. Ovo nije telefon koji može da se poredi sa modelima kompanija Samsung i HTC, a i cenovno je potpuno drugačije pozicioniran.

Telefon poseduje kvalitetan IPS ekran dijagonale 4,5 inča i ima rezoluciju od 540×960 piksela. Nudi besprekornu reprodukciju boja i odličnu detaljnost zahvaljujući kojoj na ovom telefonu možete gledati filmove i uživati u multimediji visoke definicije. Tu su i tri standardna tastera smeštena ispod ekrana, „klackalica“ za regulaciju zvuka, kao i on/off taster na vrhu ekrana.

Sa zadnje strane je smeštena kamera od osam megapiksela sa mogućnošću snimanja video-materijala u HD rezoluciji. Kvalitet, kako fotografija, tako i filmova je veoma dobar, pogotovo kada nije potrebno koristiti LED blic, koji pomaže samo donekle prilikom slikanja, tj. snimanja u mračnim uslovima. U meniju kamere postoji mnoštvo opcija, kao što su HDR, panorame, sferne fotke, ali i zanimljivi video-efekti. Svi oni su logično raspoređeni u redizajniranom okruženju za koje je zaslužna nova verzija Androida 4.2.1.

Cena: 27.990 dinara. Kontakt: www.asbis.rs

loading...